North Trainers

Παροχές

και Υπηρεσίες

Ο Όμιλος North Trainers προσφέρει μια πλήρη λύση ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να απευθυνθεί οπουδήποτε αλλού, καθώς εκτός από τις προπονήσεις προσφέρει την Ψυχομετρική Δοκιμασία, τις Υγειονομικές Εξετάσεις και την συμπλήρωση – υποβολή των αιτήσεων , Συμβουλευτική συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου,  Προγράμματα διατροφής , Τεστ επιδόσεων , Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας , Τεστ μυϊκής δύναμης , Διαδικτυακές προπονήσεις , Εκπαιδευτικές ημερίδες , Ενημερώσεις γονέων , Study Bot , Erp – Crm  .

NorthTrainers σημαίνει γνώση, οργάνωση, εξειδίκευση, εμπειρία, θετικό αποτέλεσμα σε όλα όσα αφορούν την διαδικασία εισαγωγής ώστε γονέας & μαθητής/τρια να νιώθουν ασφάλεια έχοντας δίπλα τους μια Ομάδα που μπορεί να τους βοηθήσει – συμβουλέψει σε όλα.

Level-Up

Μοναδικό πρόγραμμα στα Ελληνικά δεδομένα! 𝐋𝐄𝐕𝐄𝐋 𝐔𝐏 ⬆ To νέο ολοκληρωμένο ταχύρυθμο πρόγραμμα Προετοιμασίας σε ένα τεράστιο δίκτυο περιοχών/πόλεων με ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ συνεργάτες !!!

 

Συνεργασία με τη μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστήριων 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐫𝐥𝐢𝐟𝐞.

Συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης & Καριέρας 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀.

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο προπονητών πανελλαδικά.

Χορήγηση & αξιολόγηση ψυχομετρικών τεστ.

Σεμινάρια ψυχομετρικής εξέτασης (ατομική – ομαδική συνέντευξη).

Υποβολή των δικαιολογητικών των αιτήσεων όλων των προκηρύξεων.

Διπλά βραβευμένοι 🏆 Gold Education Leaders Awards 2023 🏆 Gold Fitness Awards 2023.

Συμβουλευτική συμπλήρωσης του μηχανογραφικού σας δελτίου.

Διεκπεραίωση των προαπαιτούμενων υγειονομικών εξετάσεων.

Play Video

Προπονήσεις – Γήπεδο

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε Γήπεδα τα οποία διαθέτουν την υποδομή για όλα τα αγωνίσματα ενώ οι μέρες και οι ώρες προκύπτουν ανάλογα με τις ανάγκες των υποψηφίων & τον διαθέσιμο χρόνο που έχουν. Για την βελτίωση των επιδόσεων η Ομάδα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί έλεγχο μέσα από τα Τεστ Επιδόσεων που διοργανώνει , ώστε να διαπιστώνεται η εξέλιξη σε κάθε άθλημα και να θέτονται νέοι στόχοι. Επιπλέον μέσα από τα Τεστ οι Υποψήφιοι εξοικειώνονται με την ιδέα των εξετάσεων.

Play Video

Προπονήσεις – Κολυμβητήριο

Σε Κολυμβητήρια που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις  το έμπειρο προπονητικό μας  team θα σας μάθει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

Αναλαμβάνουμε να σας μάθουμε και να σας προπονήσουμε ανεξάρτητα αν είστε αρχάριος ή έμπειρος κολυμβητής.

Είμαστε  εδώ ώστε  να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε την κορυφή……

Play Video

Προγράμματα Διατροφής

Οι North Trainers σε συνεργασία με εξειδικευμένους Διατροφολόγους , βοηθούν όλους τους Υποψηφίους της Ομάδας στην πορεία της προετοιμασίας τους, να έχουν ισορροπημένη διατροφή για την καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις τους & φυσικά την απώλεια ή αντίστοιχα την αύξηση βάρους.

Πέρα από την σημαντικότητα της διατροφής την περίοδο των προπονήσεων , για τους Υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών και των Σωμάτων Ασφαλείας υφίσταται η προϋπόθεση του ορίου ΔΜΣ ανά Σχολή. Με την εγγραφή τους λαμβάνουν ένα εγχειρίδιο διατροφικών συμβουλών ώστε να έχουν τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με την ποιότητα και την συχνότητα των γευμάτων πριν και μετά την προπόνηση.

Στην συνέχεια δρομολογούν 1 δωρεάν συνεδρία ώστε να κάνουν μια μέτρηση σύστασης σώματος και να λάβουν ένα προτεινόμενο ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής.

Play Video

Σεμινάρια Ψυχοτεχνικών Τεστ

Οι North Trainers διοργανώνουν κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο Ψυχομετρικών Τest με απώτερο στόχο την ενημέρωση των Υποψηφίων για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές Σχολές , τα Σώματα Ασφαλείας ( Πυροσβεστική Ακαδημία ,Αστυνομικές σχολές, Λιμενικό σώμα) καθώς και τα υπόλοιπα σώματα Ασφαλείας (ΕΠΟΠ, Ειδικοί Φρουροί κλπ).

Η Ψυχολόγος της Ομάδας μας κάνει λεπτομερή ανάλυση και επεξήγηση σε: Test Προσωπικότητας , Ετοιμότητας, Γλωσσικά , Αριθμητικά , Μatrix Ατομική και Ομαδική συνέντευξη Ζωγραφική Με την εγγραφή τους λαμβάνουν : Εγχειρίδιο Ψυχομετρικών test όπου περιλαμβάνει ανάλυση όλων των κατηγοριών εξέτασης. Μηνιαία συμπλήρωση test όλων των κατηγοριών μέσω ειδικής πλατφόρμας και αξιολόγηση βάση των απαντήσεων.

Με την συμμετοχή στο σεμινάριο Ψυχομετρικών test οι Υποψήφιοι ενημερώνονται έγκαιρα & έγκυρα από εξειδικευμένη Ψυχολόγο ,αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας στην συγκεκριμένη δοκιμασία δυο ημερών, λαμβάνουν όλη την βασική τεχνογνωσία των test και συμβουλές για τα σημεία προσοχής. Στο Σεμινάριο πραγματοποιείται και προσημείωση της ατομικής –ομαδικής συνέντευξης που καλούνται να εξετασθούν.

Play Video

Γυμναστήριο

Οι NORTH TRAINERS , στα πλαίσια της προετοιμασίας των υποψηφίων για Στρατιωτικές Σχολές – Σώματα Ασφαλείας & ΤΕΦΑΑ , πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους σε όλα τα γήπεδα και κολυμβητήρια με την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Μέρος αυτών των προπονήσεων γίνονται σε υπερσύγχρονα και άνετα γυμναστήρια , που είναι και Επίσημα Προπονητικά Κέντρα των NORTH TRAINERS.

Play Video

Τεστ Μυϊκής Δύναμης

Για την επίτευξη όλων των αθλημάτων βάση αποτελεί η ικανότητα παραγωγής μυϊκής δύναμης, για αυτό φροντίζουμε σε κάθε ατομικό προπονητικό πλάνο που ετοιμάζουμε να υπάρχει στοχευμένο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης . Προκειμένου να ελέγχουμε το επίπεδο εξέλιξης των Yποψηφίων μας πραγματοποιούμε ανά 2 μήνες Τest Μυϊκής Δύναμης.

Play Video

Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας

Η Αθλητική Φυσικοθεραπεία περιλαμβάνει τις παρεμβάσεις αυτές οι οποίες βοηθούν το σωματικά δραστήριο άτομο στην πρόληψη τραυματισμών. Επιπλέον, στην περίπτωση τραυματισμού, η Αθλητική Φυσικοθεραπεία συμβάλει στο να συνεχίσει τις δραστηριότητές του το άτομο με τις ελάχιστες δυνατόν επιπτώσεις και την μικρότερη αποχή από το άθλημα. Στο δυναμικό μας υπάρχουν έμπειροι Φυσικοθεραπευτές & Εργοφυσιολόγος ώστε να στηρίζουμε όλες τις ανάγκες των μελών της Ομάδας μας, παρέχοντας δωρεάν συνεδρίες για αξιολόγηση – επίλυση προβλημάτων & επιπλέον έκπτωση σε υπηρεσίες των Φυσικοθεραπευτηρίων- Εργομετρικών Κέντρων.

Play Video

Υγειονομικές Εξετάσεις

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με Ιδιωτικές Κλινικές μπορούμε να στηρίξουμε τους μαθητές μας και σε αυτή την διαδικασία που καλούνται να υποβληθούν. Η Ομάδα μας αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση των υγειονομικών εξετάσεων μπορεί να παρέχει τα παρακάτω: Οργάνωση & Διεξαγωγή όλων των εξετάσεων σε μια κλινική. Εξοικονόμηση χρόνου καθώς ο χρόνος δεν θα ξεπεράσει τις 3 ώρες. Συνοδεία των μαθητών από προσωπικό της Ομάδας μας. Οργάνωση – έλεγχος του φακέλου και παράδοση από εμάς . Σημαντικές εκπτώσεις στο σύνολο των εξετάσεων.

Play Video

Διαδικτυακές Προπονήσεις

Οι Διαδικτυακές Προπονήσεις αποτελούν την νέα Πρωτοποριακή Μέθοδο των North Trainers που ενισχύει συνδυαστικά και αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην αύξηση επιδόσεων σε όλα τα αθλήματα. Λόγω όλων των περιοριστικών μέτρων που αντιμετωπίσαμε την περίοδο της πανδημίας η Ομάδας μας , άλλαξε τα δεδομένα….. Δημιουργήσαμε τις διαδικτυακές προπονήσεις όπου στην πορεία μας τις εξελίξαμε εμπλουτίζοντας το υλικό και δοκιμάζοντας όλα τα προγράμματα σε εκατοντάδες υποψηφίους που προετοιμάσαμε. Με άριστα αποτελέσματα είναι μέρος των παροχών μας για όσους επιθυμούν να βελτιωθούν σε τεχνική αγωνισμάτων ,σε αντοχή & μυϊκή ενδυνάμωση αλλά δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο ή λόγω του τόπου κατοικίας τους δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες. Προγράμματα που διαθέτουμε:

1.Μυική ενδυνάμωση & Μυϊκή αντοχή με συνδυαστικά προγράμματα

2. Βελτίωση αερόβιας κατάστασης

3. Εκμάθηση Τεχνικής για το Άλμα εις μήκος

4. Εκμάθηση Τεχνικής για το Άλμα εις ύψος

5. Εκμάθηση όλων των αναγνωρισμένων τεχνικών για την ρίψη σφαίρας

6.Εκμάθηση τεχνικής τρεξίματος

7.Εκμάθηση τεχνικής κολύμβησης

Play Video

Εκπαιδευτικές Ημερίδες

Η Ομάδα μας για 9 συνεχόμενα χρόνια διοργανώνει δωρεάν Εκπαιδευτική Ημερίδα για όλους του γονείς & τους μαθητές που επιθυμούν την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές σχολές, τα Σώματα Ασφαλείας (Πυροσβεστική Ακαδημία, Αστυνομικές σχολές, Λιμενικό σώμα) & τα Τ.Ε.Φ.Α.Α/Σ.Ε.Φ.Α.Α. Στην Ημερίδα γίνεται ανάλυση όλων των σχολών από εξειδικευμένο επιστημονικό επιτελείο, ανάλυση των Προκαταρκτικών Εξετάσεων που απαιτούνται (Ψυχομετρικά Test, Υγειονομικές εξετάσεις, Αθλητικές Εξετάσεις) καθώς και όλες οι προϋποθέσεις εισαγωγής δηλαδή τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, Προκηρύξεις – Ανακοινώσεις, Χρονοδιαγράμματα. Η αθρόα συμμετοχή και το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων είναι στοιχεία που καταδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν οι North Trainers.

Play Video

Ενημερώσεις Γονέων

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στις Προκηρύξεις των Στρατιωτικών Σχολών & των Σωμάτων Ασφαλείας ,η Ομάδα μας ενημερώνει γονείς & μαθητές για όλη την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει των εγκυκλίων που εκδίδονται κάθε χρόνο ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν στις Προκαταρκτικές εξετάσεις και στην συνέχεια να έχουν δικαίωμα συμπλήρωσης των σχολών στο μηχανογραφικό δελτίο.

Μέσα από την ενημέρωση αναλύουμε ανά Σχολή την διαδικασία ,την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, την υποβολή, τα χρονοδιαγράμματα καθώς επίσης & την επισήμανση όλων των σημαντικών σημείων προσοχής και αποφυγής πιθανών λαθών.

Play Video

Εργομετρικός Έλεγχος

Εργαστηριακές μετρήσεις

Μετρήσεις στο χώρο προπόνησης

Πλήρης έλεγχος σε αγωνιστικές συνθήκες

Play Video

StudyBot – Employ EDU

Σε συνεργασία με την Εmploy Εdu προσφέρουμε σε όλους τους Υποψηφίους της Ομάδας μας τη πληρέστερη βάση επαγγελματικού προσανατολισμού Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για κάθε μαθητή/μαθήτρια! Αναλυτική Περιγραφή για όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού (περιγραφή τμημάτων & επαγγελματικά δικαιώματα) Συνδεόμενα Επαγγέλματα με την κάθε σχολή (επαγγελματικές μονογραφίες & σύνδεση με ΑΕΙ) Υπολογισμός Μορίων & Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ειδική εφαρμογή για τη δημιουργία σεναρίων με βάση τα μόρια) Συμπλήρωση Μηχανογραφικού (παραμετροποιημένη εφαρμογή για την προετοιμασία του μηχανογραφικού των πανελλαδικών) Εγκύκλιοι & Αποφάσεις για το Λύκειο και το Σύστημα Εισαγωγής (όλο το πληροφοριακό υλικό που σχετίζεται με τη φοίτηση στο Λύκειο και την εισαγωγή στα ΑΕΙ όπως π.χ. μετεγγραφές, αθλητές, ειδικές παθήσεις κ.λπ.) Μοναδικές Μελέτες & Πολυμεσικό Υλικό.