North Trainers

Επιτυχίες

Οι επιτυχίες μας περιλαμβάνουν τον επιτυχημένο στόχο του κάθε μαθητή μας

Οι επιτυχίες μας

Ως επιτυχία θεωρούμε την επίτευξη του 1ου στόχου κάθε μαθητού μας. Από το πρώτο έτος λειτουργίας των NorthTrainers το 2004 μέχρι και σήμερα έλαμψαν πολλά αστέρια μαθητές μας καταλαμβάνοντας θέσεις στο βάθρο των επιτυχόντων. Είμαστε περήφανοι που εκατοντάδες μαθητές μας μετά από επίπονη δουλειά, συνέπεια, προσπάθεια κατέκτησαν τον στόχο τους και γεύτηκαν την επιτυχία, που είναι όμως και επιτυχία των NorthTrainers.

ΚΑΡΟΓΛΟΥ-ΝΙΚΟΣ

Καρόγλου Νίκος

Με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο χώρο. Επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, οργανωμένοι και με πλάνο που καλύπτει και τη πιο μικρή λεπτομέρεια, αλλά πάνω από όλα με όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν. Πραγματικό ενδιαφέρον για κάθε παιδί που αναλαμβάνουν. Μια οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.

ΒΕΡΒΕΡΗ-ΧΑΡΑ

Βερβέρη Χαρά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονητική ομάδα μου, την οικογένεια των NORTH TRAINERS, που με βοήθησε να πετύχω στις Προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών σχολών. Προπονητές επαγγελματίες, έμπειροι και καταρτισμένοι, με αγάπη και πλήρη αφοσίωση στο αντικείμενο τους. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό, τη συνέπεια και την άψογη εξατομικευμένη διαχείριση του κάθε υποψηφίου, ενθαρρύνουν την προσπάθεια του, στηρίζουν τους στόχους του και τον οδηγούν στην επιτυχία!! Τα όνειρα των παιδιών που τους εμπιστεύονται, είναι ασφαλή στα χέρια τους, γιατί τα κάνουν πραγματικότητα!!

ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗ-ΕΒΙΤΑ

Κασαγιάννη Εβίτα

Η τρίτη λυκείου είναι σίγουρα μια δύσκολη κι απαιτητική χρονιά για όλους τους μαθητές! Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω στρατιωτικός γι’ αυτό και όλα τα χρόνια του λυκείου είχα αφοσιωθεί στο διάβασμα, παραμελώντας όμως την άθλησή μου. Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, η ομάδα των North Trainers με τους έμπειρους προπονητές της, υπήρξε δίπλα μου βοηθώντας με να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να περάσω στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν). Οι προπονήσεις μας ήταν το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα του διαβάσματος και μέσα από αυτές έκανα φιλίες που κρατάνε μέχρι και σήμερα! Με κάποια από τα παιδιά αργότερα υπήρξαμε και συμμαθητές στη σχολή!! Θα θυμάμαι πάντοτε την ομάδα μας με πολλή αγάπη! Σας ευχαριστώ για όλα!!

ΣΑΡΡΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σάρρος Νικόλαος

Η ομάδα των north.trainers συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πετύχω τον στόχο μου. Η κάθε προπόνηση αποτελούσε προσομοίωση με την τελική ημέρα των αγωνισμάτων. Η άμεση και συνεχή επικοινωνία προπονητών-υποψηφίων και ο επαγγελματικός τρόπος διεξαγωγής της κάθε προπόνησης βοήθησε ώστε να βελτιώνεται καθημερινά ο κάθε υποψήφιος τόσο σε διανοητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

ΚΑΔΙΤΗ-ΜΥΡΤΩ

Καδίτη Μυρτώ

Από το Γυμνάσιο ακόμη ήξερα ότι θέλω να περάσω ΤΕΦΑΑ. Πέτυχα τον στόχο μου αυτόν και το οφείλω κατά πολύ στην ομάδα North trainers, η οποία στάθηκε σαν οικογένεια στο πλευρό μου χαρίζοντάς μου τη γνώση, την καθοδήγηση, την οργάνωση και την κατανόηση που χρειαζόμουν. Η ομάδα αυτή με έκανε να αγαπώ όχι μόνο τη θέσπιση υψηλών προσωπικών στόχων, αλλά και το ταξίδι προς αυτούς. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου North trainers!

ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ

Κλεισιώτης Βασίλης

Μια ομάδα προετοιμασίας που με έκανε να ξεχνιέμαι και να αποβάλλω άγχος από όλη την πίεση των πανελλαδικών στις προπονήσεις τους.

ΜΠΑΤΣΙΟΥΔΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ

Μπατσιούδη Φωτεινή

Μία ομάδα! Μία οικογένεια! Αυτές είναι οι λέξεις για να περιγράψει κάποιος πραγματικά αυτό που ζήσαμε. Άνθρωποι επαγγελματίες που ήταν δίπλα μας όχι μόνο ως προπονητές αλλά και ως φίλοι και υποστηρικτές καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Ιδιαιτέρως για μένα που έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά για να καταφέρω τον στόχο μου ήταν εκεί και δεν σταμάτησαν να με εμψυχώνουν. Ακόμα κέρδισα αρκετές φιλίες που ακόμα και σήμερα είναι πλάι μου! Το ευχαριστώ είναι λίγο για την δουλειά που κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε!

ΜΗΤΣΟΥ-ΑΝΝΑ

Μήτσου Άννα

Στη δυσκολότερη και τελευταία μαθητική μου χρόνια δεν ήμουν μόνη! Είχα σύμμαχο την ομάδα αθλητικής προετοιμασίας North trainers! Σε αυτούς τους μήνες συνεργασίας μας ένιωσα πραγματικά πως είμαστε μια οικογένεια έχοντας την πλήρη στήριξη όλων των προπονητών. Όσο η χρονιά (2020) δυσκόλευε (λόγω covid-19) ολόκληρο το προπονητικό team ήταν έτοιμο με ευέλικτες λύσεις ώστε να μην χαθεί ούτε μια ημέρα. Και την περίοδο της καραντίνας οι ρυθμοί ήταν αμείωτη όπως και έπρεπε, πάντοτε με ένα θερμό και ομαδικό κλίμα ακόμη και διαδικτυακά. Έτσι στο φινάλε αυτής της καθοριστικής χρονιάς κατάφερα να συγκεντρώσω 3.866 μόρια και στη συνέχεια να εισέλθω στην πρώτη μου επιλογή ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. North trainers σας ευχαριστώ!

ΜΙΧΕΛΑΚΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Μιχελάκη Αλεξάνδρα

North trainers μια ομάδα μια οικογένεια όντως! Οι προπονητές πολύ καλοί στην δουλειά τους, φανταστικοί άνθρωποι και η ομάδα αποτελείται και από επαγγελματίες άλλων κλάδων για να βοηθήσουν είτε με τραυματισμούς είτε με διατροφή αν χρειαστεί. Στην προπόνηση γινόταν καλή δουλειά αλλά περνούσαμε και πολύ καλά! Είναι η καλύτερη ομάδα για να είσαι!

ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ-ΕΥΑ

Τιλσίλογλου Εύα

Ονομάζομαι Εύα Τιλσίζογλου και είμαι απόφοιτη Τεφαα. Στο ταξίδι μου για την εισαγωγή στην σχολή που επιθυμούσα, πέρα από την στήριξη του περιβάλλοντος μου, είχα τους Νorth Τrainers. Καταξιωμένους προπονητές που κατάφεραν να με φέρουν στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση ώστε να πάρω τα μόρια που με έβαλαν από τους πρώτους εισαχθέντες στην σχολή μου!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιώργος Βούλγαρης

Ονομάζομαι Γιώργος Βούλγαρης είμαι απόφοιτος παραγωγικής σχολής (ΣΜΥ) και θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για το πως με βοήθησε η ομάδα των North Trainers να πιάσω τα απαιτούμενα όρια στις δοκιμασίες για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές αλλά και να βελτιωθώ σαν άνθρωπος. Αρχικά η εν λόγω ομάδα αποτελείται από άρτια καταρτισμένους ανθρώπους σε όλους τους τομείς και σε όλα τα πόστα. Πρόκειται για μια ομάδα που με το πέρας του χρόνου την νιώθεις σαν «οικογένεια». Είναι πάντα δίπλα όταν τους χρειαστείς για να ακούσεις μια πιο έμπειρη αλλά και πιο αντικειμενική άποψη για οτιδήποτε σε απασχολεί. Το κλίμα είναι άριστο και όλα λειτουργούν με γνώμονα την βελτίωση τόσο των αποτελεσμάτων σου αλλά και την βελτίωση σαν άνθρωπος Όποτε από την δίκη μου εμπειρία θεωρώ πως η ομάδα των North trainers είναι μονόδρομος για την επιτυχία!!!

ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αργυριάδης Παναγιώτης

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα η οποία υπήρξε αρωγός στην προσπάθεια μου τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά τα 2 τελευταία σχολικά μου χρόνια.

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ-ΔΟΞΑ

Χαιρετάκη Δόξα

Η κατάλληλη και σωστή αθλητική μου προετοιμασία, σε συνδυασμό με το διάβασμα, είναι που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μου και στην εισαγωγή μου τελικά στην Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Χωρίς τους NORTH TRAINERS όμως, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Με βοήθησαν και με στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! NORTH TRAINERS μια ομάδα, μια μεγάλη οικογένεια!